10:00
start!

Pravilnik o zasebnosti

1 Izjava o varstvu osebnih podatkov

V Športnem društvu Tri srca, Boračeva 37, 9252 Radenci (v nadaljevanju: upravitelj) spoštujemo vašo zasebnost in varnosti vaših osebnih podatkov posvečamo vso pozornost. Naša politika o varstvu podatkov je zato skladna tako z veljavnimi določbami na področju varstva osebnih podatkov kot tudi z drugimi zakonskimi določili.

Da bi vaše podatke kar najbolj učinkovito zaščitili pred naključnimi ali namernimi manipulacijami, izgubo podatkov in njihovim uničenjem oziroma dostop do njih onemogočili nepooblaščenim tretjim osebam uporabljamo tehnične in organizacijske varnostne ukrepe, ki jih nadgrajujemo skladno s tehnološkim razvojem in zakonskimi spremembami.

V nadaljevanju vas bomo seznanili, katere vaše osebne podatke zbiramo in čemu jih uporabljamo, kako varujemo vaše podatke in kako lahko sami spremenite svoje podatke.

2 Katere vaše podatke zbiramo?

Našo spletno mesto lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le ob izpolnitvi naslednjih obrazcev.

Prijava na dogodek #Norci na štengah
Osebni podatki, ki jih o vas pridobimo so:

 • Ime
 • Priimek
 • Ulica/hišna št.
 • Kraj
 • Spol
 • Leto rojstva
 • E-naslov
 • Telefon

Osebne podatke, prejete z izpolnitvijo obrazca Prijava zbiramo, uporabljamo in obdelujemo z namenom vodenja evidence o udeležencih dogodka ter komunikacijo po e-pošti ali telefonu v zvezi s prijavo, potekom, vsebino dogodka in zadovoljstvom z njim ter za pošiljanje e-novic z informacijami o dogodku.

Osebni podateki, o imenu, priimku, letu rojstva posameznega tekača, je v času prijave objavljen na našem spletnem mestu, na strani Seznam prijav in ob koncu dogodka, na strani Rezultati.

Prijava na e-novice
Osebni podatki, ki jih pridobimo so:

 • Elektronski naslov

Osebni podatek o e-naslovu, ki nam ga posredujete z vpisom v obrazcu 'Prijava na e-novice', se uporablja izključno za pošiljanje e-novic do preklica. Obveščali vas bomo s koristnimi informacijami o dogodku #Norci na štengah, do dvakrat (2) mesečno.

Nagradne igre
Če sodelujete v nagradnih igrah, uporabljamo vaše podatke za izvedbo iger in opcijsko za informiranje o dogodku #Norci na štengah.

3 Komu posredujemo vaše osebne podatke?

Osebne podatke uporabljamo izključno za potrebe uspešne realizacije dogodka #Norci na štengah in ostalo nujno potrebno komunikacijo (potrditev prijave). Podatki se zbirajo od vseh tekačev, ne glede na obliko prijave. Dostop do podatkov in obdelavo podatkov bodo izvajale naslednje pravne osebe:

 • Športno društvo Tri srca, bo osebne podatke uporabil izključno za namen uspešne izvedbe dogodka, prijave na dogodek in izstavitev računa ter prilagoditve dogodka v naslednjem letu.
 • Timing Ljubljana, bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe beleženja in objave rezultatov teka na njihovi spletni strani (www.timingljubljana.si) in na naši spletni strani Rezultati ter pošiljanja SMS sporočil o rezultatu teka.
 • MEMENTO d.o.o., bo osebne podatke uporabil izključno za namen pošiljanja e-obvestil posameznikom, ki so v to izrecno privolili.

4 Kako varujemo vaše podatke?

Vsi omenjeni podatki, se na strežniku upravitelja shranjujejo trajno.
V Športnem društvu Tri srca lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabimo za namene statističnih analiz. V nobenem primeru vaših osebnih podatkov ne bomo predali nepooblaščenim osebam.   

Podatki, ki jih zbiramo in obdelujemo, bodo razkriti v primeru, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravitelja.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost računalnika in na njem delujočega sistema s katerim opravlja naročila.

5 Pravica dostopanja do informacij

Pravico imate, da na lastno zahtevo in brezplačno prejmete informacije o tem, katere vaše osebne podatke smo shranili. Nadalje imate pravico zahtevati popravke, izbris ali prepoved uporabe nepravilnih podatkov. V določenih okoliščinah utegne biti izbris podatkov v nasprotju z zakonskimi predpisi, še posebej, če so podatki namenjeni za računovodske in knjigovodske namene.

Kadarkoli lahko zahtevate:

 • Odjavo od prejemanja e-novic s klikom na označeno povezavo oz. odjavo v vseh prejetih e-sporočili. Ob odjavi bo upravitelj vaše osebne podatke premaknili v evidenco odjavljenih uporabnikov, kjer jih bo zaradi preprečevanja napak in nenamernih prijav hranil neomejeno oz. do preklica privolitve uporabnika.
 • Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@maraton-radenci.si.
 • Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih upravitelj hrani o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@maraton-radenci.si.
 • Izvoz in vpogled do osebnih podatkov v elektronski obliki, ki jih upravitelj hrani o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@maraton-radenci.si.

6 Uporaba storitve Google Analytics

To spletno mesto uporablja storitev Google Analytics, ki je storitev za spletno analitiko družbe Google Inc. (''Google''). Google Analytics uporablja tako imenovane ''piškotke'', besedilne datoteke, ki se shranijo v vaš računalnik in omogočajo analizo vaše uporabe spletnega mesta. Informacije o vaši uporabi tega spletnega mesta (vključno z vašim naslovom IP), ki jih pridobi piškotek, se prenesejo na strežnik družbe Google v ZDA, kjer se shranijo.

Družba Google bo te informacije uporabila za analizo vaše uporabe spletne strani, za izdelavo poročil o aktivnostih spletne strani za upravljavce spletne strani in za opravljanje drugih storitev, ki so povezane z uporabo spletne strani in uporabo interneta. Po potrebi bo družba Google tovrstne informacije posredovala tretjim osebam, in sicer v zakonsko predpisanem obsegu, oziroma, če tretje osebe tovrstne podatke obdelujejo po naročilu družbe Google. Družba Google ne bo v nobenem primeru združevala vašega naslova IP z drugimi podatki družbe Google. Namestitev piškotkov lahko onemogočite z ustrezno nastavitvijo programske opreme svojega brskalnika ali spremenite nastavitev uporabe piškotkov. Vendar vas moramo pri tem opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij te spletne strani v polnem obsegu. Z uporabo tega spletnega mesta izjavljate, da se strinjate, da družba Google obdeluje o vas zbrane podatke na način, kot je bil predhodno opisan, in za zgoraj naveden namen.

Naše spletno mesto uporablja funkcijo anonimizacije, ki jo zagotavlja storitev Google Analytics. V tem okviru se naslovi IP shranjujejo in obdelujejo samo v skrajšani obliki, tako da jih ni mogoče povezati z identiteto določene osebe.

7 Facebook Custom Audience Pixel

(koda za merjenje povpraševanja oziroma sledenje različnim konverzijam in dogodkom na Facebooku)

Sodelujemo v Facebookovem programu Custom Audience (določanje ciljne skupine strank za oglaševanje), ki nam omogoča prikazovanje individualno prilagojenih oglasov, če ste prijavljeni v svoj uporabniški račun na Facebooku. To orodje nam omogoča, da prilagodimo naše oglase glede na vašo uporabo našega spletnega mesta, da tako zagotovimo po meri ukrojene oglase.

Poleg spremembe nastavitev vašega brskalnika lahko prilagodite tudi svoje preferenčne nastavitve z ustreznimi nastavitvami na Facebooku, če ne želite več prejemati po meri ukrojenih oglasov na Facebooku.

8 Upravitelj

Športno društvo Tri srca
Boračeva 37
SI - 9252 Radenci

ID za DDV: SI21997551
Matična številka: 4126106000

+386 31 698 764
info@maraton-radenci.si

Datum: 24.05.2022

#norcinastengah
287 stopnic